Foto: Jan Christensen/Getty Images
Generelle

Jack Wilshere havde taget beslutningen i AGF

Jack Wilshere lagde i en tidlig alder støvlerne på hylden for at kaste sig over trænergerningen. Beslutningen om at stoppe karrieren var hård, men allerede på kontrakt i AGF var beslutningen truffet.

Jack Wilshere er et af de største navne nogensinde i Superligaen, men hans aftryk på banen vil ikke blive husket for noget storslået.

I foråret 2022 var Jack Wilshere på kontrakt i AGF, hvor han nåede 14 kampe for klubben, uden at det blev til nogen sejre. Det var i det hele taget et skrækkeligt forår, som kostede David Nielsen jobbet samme sommer.

Kort efter valgte Jack Wilshere også at indstille sin aktive spillerkarriere, og det var en beslutning, som Wilshere kalder "meget hård", men han havde mere eller mindre truffet beslutningen, mens han var på kontrakt i AGF.

- Jeg havde allerede taget beslutningen om at sige stop. Jeg elskede stadig at spille fodbold, men mit fokus lå et andet sted. Jeg ville hellere være træner, siger Jack Wilshere til Evening Standard.

- Jeg blev nødt til at tage beslutningen, da jeg var en spiller, som altid gav mig fuldt ud. Sådan spillede jeg bare fodbold. Hvis ikke jeg ikke jeg gjorde det, så kunne jeg heller ikke have det der ekstra gear. Forhåbentlig kan jeg have det, nu når jeg er træner.

Jack Wilshere blev kort efter karrierestoppet ansat i sin tidligere klub Arsenal som U18-træner. Den nu pensionerede midtbanespiller er selv opfostret gennem Arsenals akademi, og nu glæder han sig istedet over at kunne dele ud af sine erfaring til de kommende stjerner i Arsenal.

Jack Wilshere gjorde allerede i en alder af 16 år debut for Arsenal, som han spillede knap 200 kampe for. Forhåbningerne til Wilshere var tårnhøje, men skader er også en del af historien om den 31-årige englænder, der aldrig nåede de højder, som man troede og håbede på i Arsenal.

I 2018 tog Jack Wilshere afsked med Arsenal for at tage til West Ham. Siden fulgte et skifte til Bournemouth, inden han for knap et år siden skrev under med AGF.