• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Ser gerne Zidane i PSG: Jeg vil ikke bebrejde ham

Foto: Getty Images

Den tidligere Marseille-stjerne Samir Nasri vil ikke bebrejde Zinedine Zidane, hvis legenden rykker til Paris Saint-Germain.

Af Lars Gram-Hanssen

Paris Saint-Germain møder i aften Manchester City i Champions League, og forud for den kamp har Samir Nasri udtalt sig om situationen i den franske storklub. 

Cheftræner Mauricio Pochettino er således blevet rygtet kraftigt til Manchester United, mens den engelske avis The Telegraph tirsdag skrev, at Zinedine Zidane er opsat på at afløse Pochettino i Paris Saint-Germain. Og ifølge Samir Nasri er det faktisk også en trænerkabale, der giver ganske god mening. 

- Jeg vil gerne se Zidane i PSG og Pochettino i Manchester United. Jeg brød mig ikke nødvendigvis om det interview, som Pochettino gav [et interview med L'Equipe, red.], hvor han sagde, at det ikke er hans projekt i PSG, men at hans opgave i stedet er at tilpasse sig. Vi kan få Zidane tilbage til den franske liga, lyder det således, ifølge Canal Plus, fra Samir Nasri.

- Han er fra Marseille, men han spillede ikke for Olympique Marseille. En spillerkarriere er ikke det samme som en trænerkarriere. Jeg ville ikke bebrejde ham

- Det ville ikke overraske mig, og jeg ville ikke blive chokeret, hvis Zizou bliver træner for PSG. Når man har trænet Real Madrid, så er det svært at finde bedre destinationer end City eller PSG. Han fik bevist, at han formåede at styre store spilleres egoer. 

- Når en fyr som Zidane siger til Neymar eller Mbappé, at de skal gøre det ene eller det andet, så vil de lytte mere, end hvis det var en anden træner. Derudover kan det også få Mbappé til at forlænge sin kontrakt. 

Samir Nasri indledte selv karrieren i Marseille, men optrådte senere for Manchester City fra 2011 til 2016. Zinedine Zidane er født i Marseille, men indledte sin spillerkarriere i Cannes, inden han spillede for Bordeaux fra 1992 til 1996, hvor han så tog skiftet videre til Juventus.