Generelle

Jesper C: Jeg er træt af at snakke om det

Snakken om keepersituationen i FCK slider på Jesper Christiansen, der ikke ønsker at snakke om det.

På samme tid sidste år var Johan Wiland lige ankommet til den hovedstaden som ubeskrevet blad i dansk fodbold, og Jesper Christiansen tronede sikkert på den københavnske målmandspost ovenpå mange år med flotte præstationer i ind- og udland.

Men i år er billedet vendt. I torsdags var det Johan Wiland, der vogtede mellem stængerne i den store Europa League-kamp mod Marseille, og denne gang måtte Jesper Christiansen følge begivenhedernes gang fra bænken.

Skaden der opstod i opgøret mod Brøndby og holdt ham ude i efteråret, blev altså muligheden for Wiland. Den svenske vildmand greb chancen, og resten er historie.

- Jamen, der er ikke andet end at gå til den træning og de træningskampe, jeg får, og så kan jeg ikke gøre andet end at vente på min chance, siger Jesper Christiansen til B.T.

Han vil dog ikke fortælle om sine følelser omkring det at blive sat af for at skulle træde i baggrunden til fordel for Johan Wiland.

- Jamen, vi har jo snakket om det er keeper-halløj i over et år, siden Johan kom, og jeg er ærligt talt også en af dem, der er træt af at snakke om det. Jeg gider ærligt talt ikke, siger FCK-keeperen uden omsvøb.

Det er en noget uvant situation for Jesper Christiansen at skulle være reserve, det har han ikke oplevet siden den turbulente tid som ung i Glasgow Rangers. Han har således også kun fået syv optrædener i dette års SAS-liga.