• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Jesper Fredberg er rasende på Premier League-klub

Foto: Getty Images

Jesper Fredberg er ikke tilfreds med den engelske klub, der spolerede en Anderlecht-handel.

Af Victor Risager

Anderlecht havde et aktivt et transfervindue, men der er særligt én ting, der gør Jesper Fredberg sur, når han gør status over klubbens transfervindue.

Nemlig at klubben ikke fik hentet en ny venstre back.

I de sidste dage af transfervinduet var Nottingham Forests franske venstre back Harry Toffolo ellers meget tæt på et skifte til Anderlecht på en lejeaftale. Ifølge flere forskellige medier var alting også på plads, og franskmanden var endda i Belgien og havde gennemført et lægetjek.

Men så tøvede Premier League-klubben pludseligt med at skrive under på aftalen, og i sidste ende trak englænderne sig helt fra handlen, fordi en af deres venstre backs blev skadet, mens en tredje ikke var kampklar.

Og det gør Jesper Fredberg sur.

- Jeg synes, vores transferperiode har været ret vellykket. Den nye angriber (Islam Slimani, red.) er her, den nye kantspiller (Anders Dreyer, red.) ligeså, og vi ryddede lidt op i truppen.

- Det mest irriterende er, at vi ikke skrev under med en ny venstre back. Vi er rasende på Nottingham Forest for at kalde Harry Toffolo tilbage. Vidste de ikke allerede, at deres anden venstre back stadig var ude?

- Nå, men det er også vigtigt at spare penge for at kunne slå hårdere til til sommer, siger Jesper Fredberg i et interview med Het Nieuwsblad. 

Ifølge Het Laatste Nieuws er Anderlecht siden gået til FIFA for at få gennemført aftalen, selvom transfervinduet er lukket.  

Mens Anderlecht blot fik hentet to spillere - ovennævnte Anders Dreyer og Islam Slimani - sagde klubben farvel til fem. Anderlecht solgte Julien Duranville, Wesley Hoedt og Anouar Ait El Hadj til henholdsvis Dortmund, Watford og Genk for i alt 93 millioner kroner, mens lejeaftalerne med Fabio Silva fra Wolves og Sebastian Esposito fra Inter blev ophævet.