Video : Tipsbladet
Generelle

Jon Dahl i Blackburn: Dette har imponeret mig

Jon Dahl Tomasson har været i Blackburn i nogle uger.

Forberedelserne til den kommende sæson er i fuld gang i Blackburn, der tidligere på sommeren ansatte danske Jon Dahl Tomasson.

Den tidligere angriber har forberedt et fysisk krævende program for sine spillere, men der har også været tid til masser af snakke med dem. De blev eksempelvis allesammen bedt om at fremlægge deres tanker omkring klubbens spillestil.

- Det er på alle måder anderledes i dag, og som træner er du involveret i mange flere møder. Pre-seasons er anderledes, end da jeg startede som spiller, men den her er gået suverænt indtil videre, siger Jon Dahl til Blackburns hjemmeside.

- Vi var i Portugal med drengene og investerede meget tid med alle spillerne for at lære dem at kende, snakke om fodbold, privatliv, alt. Det var en fantastisk uge for os til at opbygge disse relationer, men de har også arbejdet ekstremt hårdt og købt ind på alt, vi har snakket om, hvilket er meget vigtigt.

Netop spillernes hårde arbejde og kvalitet har imponeret den tidligere Malmö FF-chef.

- Der er en holdånd og en fantastisk stemning, og jeg har været imponeret over den arbejdsmoral og kvalitet, jeg har set. Den sociale del, at lære mennesket bag spilleren at kende, er meget vigtig. 

- Vi har udfordret spillerne hver dag og har gjort det virkelig krævende både fysisk og mentalt. De er nødt til at blive overbelastede og komme ud af deres komfortzoner, og de gør alle et godt stykke arbejde. 

Blackburn indleder Championship-sæsonen mod Q.P.R.