• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle tipsbladet.dk

Storklub jagter dansk profil: Loft på 60 millioner

Foto: Getty Images

Der er interesse for Alexander Bah, der er på kontrakt i Slavia Prag. Men vil tjekkerne sælge?

Af tipsbladet.dk

Alexander Bah blev i begyndelsen af sidste år det største spillersalg i SønderjyskE's historie, da han skiftede til Slavia Prag.

Og det kan tænkes, at backen og kantspillerens tur ud i Europa ikke stopper i den tjekkiske topklub, hvis Slavia Prag og interesserede klubbers ellers kan blive enige om en pris i løbet af de kommende uger og måneder.

Det er især den portugisiske topklub Benfica, der fisker efter et køb af Bah forud for en sæson, hvor man skal indhente FC Porto og forsøge at kvalificere sig til Champions League via samme kvalifikationsspil, som FC Midtjylland er havnet i.

Tipsbladets chefredaktør Troels Bager Thøgersen har fulgt Alexander Bahs karriere og har her en vurdering af situationen for den danske landsholdskandidat, som Benfica helst ikke vil betale mere end 60 millioner kroner for.

- Det er ikke penge, der får dem til at vælte ned af stolen og cykle hele vejen til Lissabon for at sige ja. De vil have mere, siger Troels Bager Thøgersen om indstillingen i Slavia Prag til et muligt salg af Alexander Bah.

- Det er et interessant spil, der er i gang. Der er interesse fra England, fra Premier League. Det bør give nervøsitet i Lissabon, for selv et hold, der bliver nummer 17 i Premier League, kan betale mere i løn og i transfer, end Benfica kan.

Se hele vurderingen af Alexander Bahs situation i videoen, der ligger i toppen af denne artikel.

Alexander Bah har klaret sig godt i Slavia Prag med en række assists og fast spilletid, og den tidligere divisionsspiller har en fornuftig chance for at komme med i truppen, når Danmark senere i år skal spille VM.

Slavia Prag måtte skuffende se Viktoria Plzen vinde det tjekkiske mesterskab.

Alexander Bah (i midten) i kamp for Danmark.