• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Den tidligere AaB'er Kasper Risgårds har fået sin kontrakt med græske Panionios ophævet efter manglende lønudbetaling.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Det blev ikke til mere end et halvt år i græsk fodbol for den tidligere AaB-profil Kasper Risgård. Et mareridt-lignende ophold i klubben Panionios er nu ovre, og midtbanespilleren har forladt Athen og er rejst hjem til Danmark. Det sker, efter den danske spillerforening har ydet ham bistand i forbindelse med kontraktophævelse og flere manglende lønudbetalinger.

Læs også: Risgård på vej væk fra Grækenland

- I Spillerforeningen har vi på det seneste rettet fokus mod, at der i mange lande i Europa er klubber, som ser meget lemfældig på sine kontraktlige forpligtigelser. Kaspers sag er desværre et klassisk eksempel på dette. Panionios’ adfærd i denne sag er helt uacceptabel, siger Mads Øland, der er direktør i Spillerforeningen.

Læs også: Risgård uden løn i fire måneder

Kontrakten blev ophævet i går, og Kasper Risgård leder nu efetr en ny klub. Men skal han have det, skal han have dispensation, da han bliver fritstillet uden for et transfervindue.

-Kaspers Panionios-kontrakt er nu ophævet pga. klubbens misligholdelse. Straks Kasper har skrevet kontrakt med en ny klub, vil vi hjælpe Kasper og den nye klub med at søge dispensation hos det relevante fodboldforbund, således at han hurtigst muligt kan spille for sin nye klub, siger Mads Øland.

- Når Kasper er på plads med en løn i en ny klub, vil vi fremsende krav imod Panionios til FIFA’s Dispute Resolution Chamber (FIFA’s voldgiftsret, red.). Her vil vi rejse krav om, at Kasper får den løn, som Panionios skylder ham, fortsætter Spillerforeningens direktør.

Hovedpersonen selv er lettet over langt om længe at være sluppet ud af kløerne på Panionios.

- Jeg er glad for den hjælp, jeg har fået af Spillerforeningen til at ophæve min kontrakt. Jeg vil nu koncentrere mig om at finde en ny klub og regner med, at det sker inden for kort tid, således at jeg igen kan få en løn og spille fodbold, bedyrer Kasper Risgård.