• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Klubløs i et år: Tidl. SL-stjerne vil ikke stoppe

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere Superliga-stjerne har ikke i sinde at lægge støvlerne på hylden, selvom han har været klubløs i knap et år.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

For godt og vel 15 år siden dominerede Winston Reid i Superligaen.

Den bomstærke stopper spillede for FC Midtjylland fra 2006 til 2010, inden turen gik til Premier League og West Ham. Foruden to lejeophold så spillede den newzealandske stopper i klubben frem til sommeren 2021.

Her valgte de at ophæve aftalen med Winston Reid, da han ikke længere var en fast del af holdet. Siden har forsvarsspilleren, der i dag er 34 år gammel, stået uden klub.

Alligevel har han ikke i sinde at lægge støvlerne på hylden lige med det samme. Det fortæller han i et interview med Deporticos.

- Lige nu bruger jeg bare tid med min familie. Jeg kigger også på forretningsinteresser for afslutningen af min fodboldkarriere, siger Winston Reid, der altså fortsat holder kaffekalenderen åben overfor en mulig ny klub.

Den tidligere danske ungdomslandsholdsspiller har tilsyneladende også et vist niveau, da han fortsat er en del af New Zealands landshold, for hvem han også bærer anførerbindet for.

Han spillede 72 minutter mod Peru i den sidste kamp om en plads ved VM i Qatar. Peruvianerne trak dog det længste strå. Hvis ikke Winston Reid finder en ny klub, så venter der først landsholdskampe igen til september mod Australien.

Winston Reid var en stor stjerne i FC Midtjylland særligt i sine sidste to sæsoner i Danmark. Det gjorde ham aktuel for West Ham, som han optrådte 222 gange for.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.