• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Kovending? Jon Dagurs fremtid ligger her

Foto: Lars Rønbøg/Getty Image

Jon Dagur Thorsteinssons kommende arbejdsgiver har længe lignet Lecce, men nu kommer der en kontramelding fra Belgien.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Bruddet med AGF denne sommer var i flere måneder en offentlig kendsgerning, og det samme har et skifte til Lecce også været det seneste lange stykke tid.

Calciomercato har skrevet, at aftalen mellem islændingen og Lecce er på plads. Men helt så skråsikker er det normalt velinformerede medie Het Nieuwsblad ikke.

De skriver, ligesom det længe har været kendt, at Lecce er blandt de interesserede klubber, men det skulle ikke være Italien, som Jon Dagur Thorsteinsson foretrækker. Det skulle istedet være Belgien.

Her har den 23-årige kantspiller også mange muligheder ifølge Het Nieuwsblad. OH Leuven, Standard og KV Mechelen følger ham, og ifølge mediet så er det altså i Jupiler Pro League, at hans fremtid ligger.

KRC Waalwijk i Holland har også et godt øje til den tidligere AGF-spiller. Mest konkret er interessen fra OH Leuven, mens KV Mechelen ser Jon Dagur Thorsteinsson som afløser for Nikola Storm, som tager til Basaksehir i Tyrkiet.

Nu er spørgsmålet så, om der er en kovending under opsejling. Får han et kontrakttilbud fra en eller flere interesserede klubber, så kan han vælge og vrage, da han er kontrakfri. Aftalen med AGF udløb denne sommer.

I AGF står islændingen noteret for 20 mål og 13 assists henover sine tre sæsoner i Aarhus. Han har desuden 21 islandske landskampe på cv'et og har før tørnet ud for Vendsyssel FF i Danmark.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.