• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Kovending omkring Jens Stryger Larsen

Foto: Getty Images

Jens Stryger Larsen har længe lignet en mand på affyringsrampen i Trabzonspor, men nu tyder noget på, at han alligevel kan få en rolle i klubben.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Jens Stryger Larsens fremtid i Trabzonspor har i mange uger set tvivlsom ud.

Brøndby IF og Malmö FF er blandt andre blevet nævnt som bejlere til den danske højre back, der angiveligt har skuffet efter sit skifte sidste sommer. Dét, samtidig med at Bruno Peres er tilbage igen fra sin skade, skulle have skubbet danskerne i retning af et skifte.

Nu har piben dog fået en anden lyd i Tyrkiet, hvor flere medier - herunder Sporx - skriver, at cheftræner, Abdullah Avci, alligevel ser en fremtid for danskeren i Trabzonspor.

Bruno Peres er ganske vist tilbag i aktion igen, og han startede også i weekendens sejr foran danskeren. Skadesproblemer på højresiden til Edin Visca og Jens Stryger Larsens alsidighed, hvor han også kan bruges på venstre back, har dog skabt fornyet optimisme omkring den 31-årige dansker.

Derfor forlyder det nu i Tyrkiet at et skifte denne vinter ikke er helt så sikkert, som det ellers har heddet sig det seneste lange stykke tid. Danskeren har også fortsat mere end to år tilbage af aftalen, hvor han tjener en god pose penge.

- Vi har vores prioriterede liste på de forskellige positioner. Så må vi se, hvordan udviklingen bliver i forhold til, hvad Jesper vil, sagde fodbolddirektør i Brøndby, Carsten V. Jensen, for nyligt om landsholdsspilleren.

Jens Stryger Larsen var i løbet af efteråret fast mand for Trabzonspor. Nu er 32-årige Bruno Peres tilbage, og så bliver det interessant at se, hvordan og hvor danskeren får sine spilleminutter fremadrettet.

Indtil videre er det blevet til 27 kampe for Trabzonspor i denne sæson, hvor Jens Stryger Larsen kom til efter afskeden med Udinese. I weekenden blev han indskiftet, og fik de sidste ni minutter på banen til fordel for Bruno Peres.

Trabzonspor vandt iøvrigt kampen med 1-0 over Basaksehir. Med sejren er de fortsat en del af topstriden, selvom Galatasaray har et solidt forspring til de nærmeste forfølgere.