Video : Tipsbladet
Generelle

Langer hårdt ud efter Kasper Schmeichel i podcast

Fransk fodboldekspert har ikke meget pænt at sige om Kasper Schmeichel og skiftet til Anderlecht.

- Kalder du ham et stort navn? 

Den franske journalist og fodboldanalytiker Julien Laurens har ikke ret meget pænt at sige om Kasper Schmeichel, efter at den danske landsholdsmålmand har forladt Nice for at skifte til Anderlecht, og det gør Laurens meget klart i BBC-podcasten Football Daily.

Undervejs i udsendelsen falder snakken på Kasper Schmeichel, og efter at have skudt præmissen om, at danskeren er et stort navn, ned, går han i flæsket på den 37-årige målmand, der på sidstedagen af transfervinduet fik ophævet sin kontrakt i Nice. 

- Meldingerne fra Nice går på, at han manglede professionalisme, og at der var årsagen til, hans kontrakt blev ophævet. Nu er han så i Anderlecht. Jeg ved godt, at Anderlecht er en stor klub, men når man tager fra Nice til Anderlecht, er det alligevel et bevis på, at karrieren er på vej i den forkerte retning, siger Julien Laurens i podcasten ifølge Footnews.

Torsdag udtalte Kasper Schmeichel sig til TV 2 om bruddet med Nice, og han medgav, at det har været en hektisk sommer. Nu vælger han at se fremad og ikke længere fokusere på tiden i Frankrig. 

- Det har været en kaotisk tid. Det er ikke nogen hemmelighed, men vi endte med den løsning, som jeg gerne ville have. Der er ikke så meget andet at sige end, at det var noget, som ikke fungerede. Det tog noget tid at få det på plads at komme videre, men jeg er sindssygt glad for, at det er kommet på plads, og jeg gider ikke bruge mere tid på det. Jeg har brugt hele min sommer på det, forklarede Schmeichel.

Kasper Schmeichel har underskrevet en et-årig aftale med Anderlecht, og den danske landsholdsstjerne spiller for en meget lav løn i Belgien - læs mere her