• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Legende håner bizart De Gea-optrin

Foto: Getty Images

David de Gea noterede sig i torsdagens opgør mod Arsenal for en besynderlig aktion, da spanieren kastede sig i græsset efter at være blevet trådt over tæerne af en holdkammerat. Det endte med at koste et mål, og efterfølgende kunne Thierry Henry ikke holde sig fra at gøre grin med Manchester United-målmandens optrin.

Af Lars Gram-Hanssen

Manchester United hentede torsdag en vigtig 3-2-sejr over Arsenal, men de røde djævle kom bagud på bizar vis efter 13 minutter, da Emile Smith-Rowe sparkede bolden i mål fra kanten af feltet.

David de Gea forsøgte ikke engang at stoppe forsøget, for Manchester United-målmanden lå og vred sig i græsset, fordi holdkammeraten Fred få sekunder forinden havde trådt ham over tæerne. 

I første omgang virkede det til, at målet ikke ville blive godkendt, men efter flere minutters forvirring fløjtede dommer Martin Atkinson for, at der var mål til Arsenal. Atkinson blev herefter omringet af rasende Manchester United-spillere, men i Sky Sports-studiet havde Arsenal-legenden Thierry Henry ikke den store medlidenhed. 

- Alan [Shearer, red.] sagde, at der var mål, da bolden røg ind. Og jeg erklærede mig enig, for jeg ikke hørte noget fløjt fra dommeren. Så har du problemet. Hvis der blev fløjtet inden bolden gik ind, så kan vi tage diskussionen. Men den eneste regel, jeg kender, er at man spiller indtil dommeren fløjter. Så der er mål. Og den sidste gang, jeg så sådan en situation, var da jeg var 11 år, hvor min målmand gik ud for at hente en sandwich og forlod målet, lød det således fra Thierry Henry, der dermed sendte lidt af en stikpille til David de Gea.

Bruno Fernandes fik dog udlignet i slutningen af første halvleg, og efter to scoringer af Cristiano Ronaldo efter pausen lykkedes det Manchester Uniited at sikre sig en 3-2-sejr. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020