Video : Tipsbladet
Generelle

Lovpriser dansk profil: Er James Maddison bedre?

Newcastle kunne lige så godt hente danskeren, som de kunne hente James Maddison.

Nyrige Newcastle er på jagt efter forstærkninger, inden transfermarkedet lukker, og i øjeblikket florerer der især historier om James Maddison i engelske medier.

Leicester kræver imidlertid mere end 440 millioner kroner for den engelske midtbanespiller, hvilket Newcastle tøver med at betale. Det undrer derfor den tidligere Celtic-stjerne John Hartson, at klubben ikke kigger mod en spiller som Matt O'Riley i stedet.

Det siger han til Go Radio.

- Jeg tror, Celtic ville kigge på det, hvis de blev tilbudt 440 millioner kroner. Er Maddison bedre end O'Riley? Han har udviklet sig meget, siden han var i Aberdeen, men nu hvor han er i Leicester, gør det ham så ti gange dyrere end en spiller fra den skotske Premiership?

- O'Riley er enormt vigtig for Ange Postecoglou og Celtic, hvis de skal bevæge sig fremad. Jeg prøver bare at sige, at hvis O'Riley er 35 eller 44 millioner kroner værd, hvad gør så Maddison 440 millioner kroner værd? Det er udelukkende, fordi det er Newcastle, og fordi alle ved, de har masser af penge og måske gerne vil betale 440 millioner kroner for ham.

- Hvad ville Celtic acceptere? Jeg ville være skuffet, hvis han skifter efter så kort tid. Hvis de skal lade ham gå, skal de betales mange penge.

Undervejs i udsendelsen ringede en lytter ind og sagde, at Matt O'Riley er 105 millioner kroner værd. Det er for lavt sat, mener John Hartson.

- Maddison er 440 millioner kroner værd, og O'Riley er 105 millioner kroner værd? Celtic er ikke nødsaget til at tage pengene. Jeg siger ikke, han skal koste 440 millioner kroner, men de bør kigge efter et sted mellem 158 og 175 millioner kroner. Matt O'Riley er noget specielt, og han bliver kun bedre. Han er en vidunderlig spiller.

Matt O'Riley har lavet 4 mål og 3 assists i 21 kampe for Celtic.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.