• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Dansker ude i kulden - spiller for reserver

Foto: Getty Images

Den danske midtbanespiller fik nogle minutter i benene tirsdag for Bournemouths reservehold.

Af Victor Risager

Emiliano Marcondes spiller ikke en stor rolle på førsteholdet i AFC Bournemouth i øjeblikket.

Den tidligere Superliga-stjerne startede ellers sæsonen som starter i klubben, men siden blev han bænket, og nu har danskeren ikke været i aktion for førsteholdet i godt og vel to måneder. I stedet har han måttet tage til takke med bænkpladser.

Til gengæld fik Emiliano Marcondes lidt minutter i benene tirsdag. Her optrådte han for Bournemoutsh reservehold - kaldet “development squad” - hvor han fik 90 minutter i en træningskamp.

Det skriver Bournemouth Echo, ligesom det også fremgår af klubbens egen hjemmeside.

Foruden Emiliano Marcondes var også reservekeeper Orjan Nyland med, ligesom langtidsskadede Lewis Cook fik spilletid for at komme tilbage i kampform.

For knap to uger siden forklarede Bournemouths cheftræner, Scott Parker, hvorfor at den 26-årige danske midtbanespiller er havnet på bænken i klubben.

- Det har været svært for Emiliano. Man vinder kampe, holdet er et godt sted, og det er svært at ændre noget. Emiliano befinder sig i den situation på nuværende tidspunkt, sagde Scott Parker ifølge Bournemouth Echo og tilføjede:

- Han startede sæsonen meget, meget godt. Han var en stor medvirkende faktor i den gode start. Jeg følte, at tiden var rigtig, da han blev skiftet ud. Nogle gange, når du tager nogen ud, sætter du en anden ind på holdet i øjeblikket, og de har evnen og kvaliteten til virkelig at gribe chancen. Jeg tænker, at det er det, der er sket i øjeblikket.

Emiliano Marcondes står noteret for syv kampe og en scoring i denne sæson, men har ikke været i aktion siden 28. august.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020