• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Nordsjælland har ansat Mark Strudal som Ynglinge Elitetræner pr. 1.juli 2006 og som frontfigur i FCNs nye ungdomseliteprojekt FCN Ungdom, som starter op fra årsskiftet af.

Af IMPORT

Hos FC Nordsjælland er glæden over Strudals ankomst stor.

?Mark har mange plusser, som vi mener gør ham til den helt rigtige mand til jobbet. Han er veluddannet, han brænder for talentudviklingen, som han jo også har trænererfaring med, og så har han via sin lærergerning de rette forudsætninger for at arbejde med unge mennesker og udvikle dem positivt,? siger klubejer Allan K. Pedersen til klubbens hjemmeside.

Strudal selv er også glad for sit nye job.

?Jeg har bevidst ventet med at fortsætte min trænerkarriere indtil den rigtige klub med det rigtige set-up kom på banen, hvilket jeg nu har fundet i FCN. Det bliver en fantastisk spændende udfordring, og jeg tror på at FC Nordsjælland med sin i forvejen positive satsning på unge spillere i SAS Ligaen, nu også på ungdomssiden vil kunne blande sig helt i toppen af dansk fodbold indenfor forholdsvis kort tid,? siger Mark Strudal.

Mark Strudal nåede i sin karriere at spille for Brøndby, FCK, Vejle, Næstved, Hvidovre, Grasshoppers, Borussia Dortmund og FC Xanthi. Nu venter så trænergerningen i FC Nordsjælland

C

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020