• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Mbappés afsløring: Tog stor beslutning under EM

Foto: Getty Images

Kylian Mbappé har nu afsløret, at han allerede under EM besluttede sig for, at han ønskede at forlade Paris Saint-Germain.

Af Lars Gram-Hanssen

Kylian Mbappé meldte i begyndelsen af oktober ud, at han i sommer havde bedt Paris Saint-Germain om at blive solgt, og nu har den franske superstjerne givet flere detaljer om sine tanker. 

I et interview til en Amazon-dokumentarfilm har Kylian Mbappé således talt med den tidligere Arsenal- og Barcelona-stjerne Thierry Henry.

- Jeg stillede mig selv en masse spørgsmål under EM. Jeg talte meget med mine forældre, og jeg vidste, at jeg ønskede at komme væk [fra PSG, red.]. Mine forældre sagde til mig, at jeg bare skulle fokusere på mit spil. Måske brugte jeg for meget energi på andre ting, lød det, ifølge Marca, fra Mbappé i dokumentaren.

Er ikke egoist
Kylian Mbappé blev senere mødt med kritik, efter at Paris Saint-Germain-stjernen brændte det afgørende straffespark i Frankrigs EM-ottendedelsfinale mod Schweiz. I Amazon-dokumentaren understreger Mbappé dog, at han er en uselvisk spiller.

- Jeg er den bedste til at assistere i den franske liga og i Champions League. Det viser, at jeg ikke er en selvisk spiller, som kun tænker på at score. Jeg ved, at jeg kan gøre det bedre, lyder det således fra Mbappé.

Fra den 1. januar kan Kylian Mbappé frit skrive under med en anden klub, idet franskmandens kontrakt med Paris Saint-Germain udløber til sommer. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020