Video : Tipsbladet
Generelle

Medie: Ante Erceg kan lave overraskende skifte

Den kontraktfri angriber træner med i RNK Split, hvor han også kan skifte til, lyder det.

Ante Ercegs kontrakt med Brøndby IF udløb tidligere på sommeren, hvor han skiftede til ungarsk fodbold og Debrecen VSC. Men det blev et kort ophold, for allerede efter lidt over to måneder er parterne gået hver til sit.

Derfor står den tidligere Brøndby-angriber nu uden kontrakt. Og nu sættes han i forbindelse med et pænt opsigtsvækkende skifte.

Ifølge lokalmediet Dalmatinski Portal er det nemlig en mulighed, at Erceg i efteråret skal spille for barndomsklubben RNK Split, hvor han også fik sit gennembrud i seniorfodbold og spillede fra 2008 til 2016.

Årsagen til, at det vil være et mildest talt opsigtsvækkende skifte for Erceg, er, at klubben gør sig i Kroatiens fjerdebedste række. Det vil altså være et gevaldigt skridt nedad for kroaten, der i de seneste sæsoner har været udlejet fra Brøndby IF til NK Osijek i den bedste kroatiske række. 

Klubben selv har imidlertid også meldt ude, at den 32-årige angriber i disse dage træner med holdet, der forbereder sig på den kommende sæson.

Mest sandsynligt virker det dog, at Erceg blot træner med i RNK Split for at holde sig klar, mens han leder efter en ny klub.

32-årige Ante Erceg nåede at spille 31 kampe for Brøndby IF, men han blev aldrig en succes i dansk fodbold. Han har også en fortid i Esbjerg fB som lejesvend. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.