• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Braithwaite overvejer to spændende tilbud

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite har længe stået fast på, at han vil blive i FC Barcelona, men nu skulle han angiveligt være ved at bløde op.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Udsigterne til spilletid i FC Barcelona er meget begrænsede, men Martin Braithwaite har længe slået fast, at han vil blive i klubben.

Det er til trods for, at Xavi Hernandez har gjort det klart overfor ham, at han skal se sig om efter andre græsgange denne sommer.

Nu tyder noget så på, at danskeren er ved at bløde op og lytte til sin spanske træner. Det forlyder, at han langt om længe overvejer sine fremtidige muligheder.

Det skriver 90min, som også erfarer, at tilbuddene kommer fra MLS og Mellemøsten. De seneste uger har Brighton, Celta Vigo, Valencia og Sevilla været nævnt, som angriberens varmeste bejlere.

Alle spekulationer har han indtil videre afvist, men det kan tyde på, at det er gået op for ham, at hans VM-billet er i fare, hvis han fortsætter med at sidde på bænken i FC Barcelona.

I så fald skulle han overveje om enten en tur til MLS eller Mellemøsten skal være hans næste destination ifølge 90min.

Xavi Hernandez har blot givet ham 22 minutters spilletid i løbet af foråret. Store dele af efteråret sad Braithwaite ude med en skade.

Den danske angriber har fortsat to år tilbage af aftalen med FC Barcelona. Han har været i klubben siden 2020, hvor han kom til fra Leganés.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.