Generelle Kenneth Jensen

Medie: Dansker ventes at være færdig i Rubin Kazan

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Dansk midtbanespiller kan meget vel have spillet sin sidste kamp for Rubin Kazan.

Af Kenneth Jensen

Han har en enkelt A-landskamp på cv'et, og han har været en profil for Rubin Kazan, siden han i sommeren 2020 skiftede fra AaB til den russiske klub. Men snart kan Oliver Abildgaard være fortid i Rubin Kazan og Rusland.

Det skriver B.T

Midtbanespilleren, 26 år, har godt nok et par år igen af sin aftale med Rubin Kazan, men det er ikke ventet, at han bliver i klubben, der også er rykket ud af den bedste russiske række.

Det fremgår ikke, om spilleren ventes at blive solgt, eller om han får lov at forlade klubben kvit og frit, men der kan være udfordringer forbundet med sælge grundet de sanktioner, Rusland er ramt af.

Oliver Abidgaard blev solgt fra AaB til Rubin Kazan, og han er en spiller, som der givetvis vil være pænt med interesse for. Danskeren har på Transfermarkt en markedsværdi på syv millioner euro - det svarer til lidt mere end 50 millioner danske kroner.

Abildgaard var i modvind i foråret, hvor han - modsat Anders Dreyer - valgte at blive i Rubin Kazan. Han spillede dog kun sæsonens sidste fem kampe - de sidste tre af dem som anfører - da han var skadet i en større del af forået.

Ifølge B.T. er midtbanemanden aktuelt i Danmark hvor han holder sig i form frem mod et skifte. Og det er altså ikke planen, at han blot skal væk fra Rubin Kazan det kommende år, som FIFA ellers har givet udenlandske spillere i Rusland lov til.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.