Danskerklub meldes interesseret i Viktor Fischer
Foto: Getty Images
Generelle

Danskerklub meldes interesseret i Viktor Fischer

Viktor Fischer kan forlade Royal Antwerp til fordel for danskerglade Sparta Prag denne sommer, forlyder det.

Viktor Fischers dage i Royal Antwerp er tilsyneladende talte. Den tidligere FC København-stjerne har fået fri til at afsøge mulighederne for et klubskifte her i transfervinduets sidste dage, lød det i weekenden fra belgiske medier.

Og nu er der angiveligt kommet en bejler på banen: Sparta Prag, hvor Brian Priske er cheftræner.

Det er mediet eFotbal.cz, der meddeler, at Sparta Prag har kig på at genforene Viktor Fischer og Brian Priske, som i sidste sæson arbejdede sammen i Royal Antwerp.

Mediet skriver dog ikke, at en handel nødvendigvis er tæt på eller lignende, men blot at den tidligere danske landsholdsspiller er et emne for sportschef Tomas Rosicky i Sparta Prag. Det samme er venstrebacken Tymoteusz Puchacz fra Union Berlin desuden, skriver eFotbal.cz.

For nylig har Brian Priske fortalt til Sparta Prags hjemmeside, at det ikke er utænkeligt, at man signer flere spillere.

- Jeg er i kontakt med Tomáš Rosicky [Sparta Prags sportschef] hver dag. Jeg ønsker ikke at diskutere potentielle forstærkninger i medierne. Afhængigt af truppens helbred kan der selvfølgelig stadig ske nogle ændringer i truppen, men jeg vil desværre ikke fortælle dig mere, sagde han.

Skulle 28-årige Viktor Fischer ende i Sparta Prag, vil han være klubbens sjette dansker. I truppen er der allerede stopper Asger Sørensen og venstre back Casper Højer Nielsen, mens foruden Brian Priske også tæller assistenttræner Thomas Nørgaard og fysisk træner Christian Clarup. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.