Ligue 1 clbold.dk

Medie: Messi er begyndt at betvivle Pochettino

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain har ikke overbevist på det seneste, og nu er Lionel Messi angiveligt begyndt at betvivle Mauricio Pochettinos kvaliteter.

Af clbold.dk

Paris Saint-Germain fører Ligue 1 ganske komfortabelt, men Mauricio Pochettino er alligevel en relativt udskældt herre i disse dage. 

De seneste to ligakampe mod Nice og Lens har således blot kastet to point af sig, og i lørdagens opgør mod sidstnævnte var det endda først i tillægstiden, at Georginio Wijnaldum fik udlignet til slutresultatet 1-1.

Den franske avis L'Equipe har efterfølgende understreget, at Paris Saint-Germain blev domineret af Lens, samt at hovedstadsklubben 'aldrig tidligere har fremstået mindre overbevisende'. Avisen beretter samtidig om 'tvivl i Messi-klanen'. 

L'Equipe skriver således, at Paris Saint-Germains førsteplads er resultatet af en god start i de første par måneder af sæsonen. Aktuelt ser tingene dog ganske anderledes ud, lyder det fra avisen.

Usammenhængende spil
Mediet Foot Mercato peger på, at Paris Saint-Germain var tandløse i onsdagens hjemmekamp mod Kasper Dolbergs Nice, mens man i lørdagens opgør mod Lens måtte kæmpe hårdt for at sikre sig et enkelt point. 

- Kritikken af parisernes spil fortsætter, for Kylian Mbappé og hans kollegaer formår ikke at tilbyde noget, der er hverken attraktivt eller sammenhængende. Der er således nok at tage fat på for Mauricio Pochettino, der særligt skal tage en beslutning, hvad angår de offensive stjerners positioner, lyder det således fra Foot Mercato.

Foot Mercato peger samtidig på historien fra L'Equipe, hvor det fremgår, at Pochettino tilsyneladende ikke nyder ubetinget opbakning fra Messi.

- Som beskrevet i en klumme i L'Equipe mandag, så er Messi-klanen begyndt at betvivle den 49-årige træners taktiske kvaliteter.

Kritikken af Paris Saint-Germain og særligt Mauricio Pochettino går primært på, at det franske stjernehold fremstår relativt idéforladt.