Video : Tipsbladet
Generelle

Medie: Storklub jagter transfervarm Anders Dreyer

Flere store klubber jagter Anders Dreyer. Nu bliver der sat navn på en af dem.

FC Midtjylland må strække gevær i deres forsøg på at beholde Anders Dreyer, skrev Ekstra Bladet.

Danskeren, der er på kontrakt i Rubin Kazan, går en usikker fremtid i møde, hvilket flere store klubber rundt omkring i Europa gerne vil afhjælpe.

B.T. har tidligere skrevet, at en Bundesliga-klub og tre tyrkiske topklubber jagter den danske offensivspiller. Nu lyder meldingen så fra Tyrkiet, at Fenerbache er en af de topklubber, som vil have danskeren.

De mangedobbelte tyrkiske mestre blev i denne sæson henvist til andenpladsen i ligaen bag Trabzonspor, men det vil de gerne lave om på til næste sæson.

Derfor ønsker de at styrke offensiven og særligt deres kanter. De har allerede lejet Bruma i PSV og erhvervet Lincoln til offensiven, men Anders Dreyer er også på deres liste over navne, som de ønsker at tilknytte.

Det er der ikke noget at sige til, da den 24-årige dansker siden returen til FC Midtjylland viste sig brandvarm med flere mål og assister i Superligaen.

Indtil videre er situationen omkring Anders Dreyer stadig usikker, da han er på kontrakt med Rubin Kazan frem til 2026. FIFA har endnu ikke meldt noget ud om, disse spillere får lov til at suspendere deres aftaler for yderligere et år.

B.T forventer dog, at det bliver således, og så kan Fenerbache skrive en etårig aftale med Anders Dreyer for den kommende sæson.

I FC Midtjylland lavede han otte mål og lige så mange assists i Superligaen. Han scorede også to mål i pokalturneringen, som FC Midtjylland vandt. I skrivende stund træner han med i klubben, selvom hans aftale udløber om 14 dage.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.