• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Medie: Tyskere vil af med dansk keeper

Foto: Getty Images

Det er ikke blevet til meget spilletid for den danske målmand Martin Hansen de seneste knap tre år, og nu vil hans tyske klub sælge ham denne sommer.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Det er ikke blevet til meget spilletid for Martin Hansen i Hannover 96, der har brugt det meste af de sidste knap tre år på bænken.

I januar 2020 kom han til Tyskland fra norske Strømgodset på en aftale frem til sommeren 2023. Meget tyder dog på, at den danske målmand ikke bliver kontraktlængden ud.

Det tyske medie Bild skriver, at klubbens nye manager Stefan Leitl vil lave en transformation på målmandsposten, hvilket går ud over Martin Hansen, da han ikke indgår i planerne.

Ron-Robert Zieler er holdets normale førstemålmand og det bliver han ved med at være. Leo Weinkauf vender retur fra sin lejeaftale hos Duisburg og han skal agere reserve bag Zieler.

Derudover har Hannover 96 planer om at hente endnu en keeper, som også kan spille på U23-mandskabet.

- Vi har ikke tænkt over det endnu, siger sportsdirektør i klubben, Marcus Mann, kortfattet til Bild, om den påståede målmandsrokade, som altså får konsekvenser for Martin Hansen.

Bild skriver også, at danskerens agent, Bjarne Goldbæk, allerede er sat i sving med at finde en ny arbejdsgiver til den 31-årige keeper.

Under sin tid i Hannover 96 er det blot blevet til 16 kampe. Som helt ung var han en del af Liverpool, inden han drog retur til Danmark hos først Viborg FF og sidenhen FC Nordsjælland.

Han har også været forbi hollandsk, schweizisk og norsk fodbold. Han har kontrakt med Hannover 96, der sluttede som nummer 11 i 2. Bundesligaen, frem til 2023.

Tipsbladet ville gerne have talt med danskerens agent, Bjarne Goldbæk, men han er ikke vendt retur på henvendelserne.