• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Messi afslører: Vil gerne spille for denne klub

Foto: Getty Images

Lionel Messi har ikke planer om at lægge støvlerne på hylden lige foreløbigt.

Af Lars Gram-Hanssen

Lionel Messi har fået en flyvende start i Inter Miami, men MLS-klubben bliver ikke nødvendigvis den sidste klub i den 36-årige superstjernes karriere. 

I et interview med det argentinske medie Olga peger Lionel Messi nemlig på, at han godt kunne tænke sig at vende retur til barndomsklubben Newell's Old Boys fra Rosario. 

- Jeg har altid haft en idé, som kun er blevet forstærket efter at være blevet verdensmester, om at være i stand til at nyde argentinsk fodbold og spille for Newell's. Men jeg ved ikke (om det kan realiseres, red.), lyder det, ifølge ESPN, fra Lionel Messi i interviewet. 

Der venter en Copa America-slutrunde i 2024, og her har Lionel Messi tænkt sig at deltage. Superstjernen ved dog ikke, om VM i 2026 bliver med hans deltagelse. 

- Jeg tænker på Copa America. Vi må se efter Copa America. Det afhænger af, hvordan jeg har det. Fra dag til dag vil jeg se, hvordan jeg har det. Der er stadig tre år til. 

- Jeg lægger ikke selv mærke til, om mit niveau er ved at falde. Jeg spiller bare. Men virkeligheden er, at jeg er ældre, og jeg har tusind kampe i benene. Tiden sætter sine spor i alle, siger Lionel Messi. 

Lionel Messi, der har kontrakt med Inter Miami frem til december 2025, har scoret 11 mål i 12 kampe for Inter Miami.