Video : Tipsbladet
Generelle

Mikael Uhre i kæmpe optur

Mikael Uhre har ekstra meget at smile over disse dage. Den danske angriber blev den store helt for Philadelphia Union, og så venter han og familien endnu et barn.

Det er svært at forestille sig mange gå og have det meget bedre end Mikael Uhre i øjeblikket. 

I weekenden indledte han MLS-sæsonen glimrende med en scoring i deleren mod Chicago, og natten til onsdag blev han så den helt store helt, da han med sin scoring til 3-3 mod Deportivo Saprissa spillede Philadelphia videre til næste runde i Concacaf Champions Cup. 

Uhre scorede i den forlængede spilletid, hvilket bragte Philadelphia, der ellers var i undertal, på sammenlagt 6-5 og nok til at gå videre i sidste ende. 

Den varme angriber stod det rigtige sted efter et hjørnespark, og så var det en nem opgave for ham at hamre målet i kassen til stor forløsning for ham selv og Philadelphia-holdet. Men ikke nok med at Uhre er brandvarm på det sportslige plan - så kører det også på skinner personligt. 

Mikael Uhre kunne nemlig med sin jubelscene afsløre, at han og konen venter barn nummer to, hvilket Philadelphia Union også smækkede op på sin private X-profil. 

Dermed lader det altså til at gå familien Uhre rigtig godt ovre i USA. Der var ellers i slutningen af januartransfervinduet en smule tvivl om, hvorfor Uhre pludselig befandt sig i Århus. Var han på vej tilbage til dansk fodbold? 

Ikke det der lignede kunne Philadelphia Unions sportsdirektør, Ernest Tanner, slå fast over for Tipsbladet. Det skyldtes, at Uhre skulle have forlænget sin opholdstilladelse i USA.

Mon ikke de er utrolig glade for, at den tilladelse blev forlænget, ovre i Philadelphia. Mikael Uhre har i hvert fald haft masser af succes siden skiftet fra dansk fodbold i januar 2022.