• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Efter et langt skadesforløb stopper den tidligere AGF'er Mike Tullberg karrieren.

Af Kim Damsgaard Pedersen

De fleste vil nok huske Mike Tullberg for den saksesparksscoring, han lavede i AGF's kamp mod Brøndby i 2007. Målet blev senere kåret til det bedste i sæsonen, og det var formentlig med til at overbevise italienske Reggina om at investere anslåede 7,5 millioner kroner i Tullberg efter blot én sæson på AGF's førstehold.

Tiden i Reggina blev dog alt andet en god for Tullberg, som blandt andet på grund af skader aldrig slog til. Heller ikke på det efterfølgende lejeophold i Hearts eller hos tyske Rot-Weiss Oberhausen blev det til succes på grund af skader, og nu har Tullberg så givet op. Han indstiller karrieren på grund af en skade i låret, som han ikke kan komme over.

- Det er en skade, som jeg fik for et par år siden, hvor jeg rev en muskel i højre forlår over. Det skete igen for et års tid siden, og siden har jeg prøvet at komme tilbage, uden at jeg har haft en klub. Jeg har genoptrænet i Schalkes træningscenter, men det er ikke gået, som jeg havde håbet, og jeg havde bestemt mig for, at hvis jeg endelig skulle spille videre, så skulle jeg kunne komme helt tilbage på topniveau, men det kan jeg ikke, siger han til Kanalsport og fortsætter om beslutningen om at indstille karriere i en alder af blot 27 år:

- Det er selvfølgelig ikke nemt, men jeg har prøvet at vende det til noget positivt, for det er ikke mange drenge, der har prøvet at spille i fire forskellige lande, og trods det at jeg ikke har spillet så mange kampe på højt niveau, så har jeg trods alt formået at score Årets Mål i Danmark, jeg har spillet i Serie A, i den bedste række i Skotland og i den andenbedste række i Tyskland, mens jeg også har spillet mod nogle af de bedste i verden. Så jeg prøver at tænke på, at det har været fantastisk at opleve det og prøver at sætte skaderne lidt i baggrunden, siger han.

Planen for Tullberg er nu, at han skal uddanne sig i Tyskland, hvor han bor med sin kæreste. Inden for et par år forestiller han sig at vende tilbage til Danmark, hvor han gerne vil være en del af fodboldverdenen - enten som træner eller i tv-branchen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus