Foto: IMAGO
Generelle

Mikkel Maigaard til lægetjek i polsk klub

Mikkel Maigaard er meget tæt på at finde sin næste arbejdsgiver.

Danske Mikkel Maigaard har siden årsskiftet ledt efter sit næste fodboldeventyr, da det var her, hans kontrakt med norske Sarpsborg 08 løb ud.

Nu er der så nyt omkring danskerens fremtid.

Den polske klub Cracovia er således meget tæt på at tilknytte ham. Det fremgår af et opslag på det sociale medie X.

- Mikkel Maigaard gennemgår lægeundersøgelser inden sin overgang til Cracovia, skriver klubben med et billede af offensivspilleren.

Dermed tyder meget på, at kun få detaljer adskiller Mikkel Maigaard fra at kunne lade sig præsentere i Cracovia, der spiller i den bedste polske liga. Her indtager man 11. pladsen.

Går skiftet som ventet igennem, vil 28-årige Mikkel Maigaard blive en del af en større danskerkoloni, som også tæller Mathias Hebo Rasmussen og Andreas Skovgaard.

Mikkel Maigaard har spillet flere år i norsk fodbold, hvor han særligt i de seneste to sæsoner har vist sig rigtig flot frem som målscorer og assistspiller i Sarpsborg 08.

Derfor ville man også rigtig gerne have haft beholdt danskeren, som man også tilbød en kontraktforlængelse. Det fortalte Mikkel Maigaard i oktober til Tipsbladet.

- Jeg har fået et tilbud fra Sarpsborg, som er rigtig godt efter norske standarder. Det er selvfølgelig fedt at få den anerkendelse, men jeg er også et sted, hvor jeg gerne vil overveje mine muligheder. Jeg er fri om et par måneder, så jeg holder alle døre åbne og ser hvilke muligheder, der opstår. Jeg har ikke låst mig fast på noget.

Mikkel Maigaard scorede 10 mål og leverede syv assister sidste år for Sarpsborg 08.