Video : Tipsbladet
Generelle

Minteh: Det er noget helt andet end i Danmark

Yankubah Minteh har fået en lovende start i hollandsk fodbold, hvor niveauet er noget helt andet end i Danmark, understreger den tidligere OB-stjerne i et interview på Newcastles hjemmeside.

Yankubah Minteh har fået en absolut godkendt start på tilværelsen i hollandsk fodbold. 

Den unge gambier kom hurtigt ind i varmen hos Arne Sloth og har leveret 3 mål og et enkelt oplæg i de første ni kampe, hvor han har været på plænen - Feyenoord er i øvrigt ubesejret i de kampe, hvor den tidligere OB-stjerne har været på banen. 

Og det er på trods af, at der et væsentlig spring fra dansk til hollandsk fodbold, understreger Minteh i et interview på Newcastles hjemmeside. 

- Alt går godt indtil videre i Feyenoord. Det er et godt hold, og jeg er omgivet af gode mennesker, så det har været en positiv start. Fodboldstandarden her er meget god, og jeg prøver at arbejde så hårdt som muligt hver dag i træning og kampe. Jeg føler, jeg udvikler mig meget både på og uden for banen. At spille i Holland er helt anderledes end Danmark. Det er meget større med en anden kultur, og der er mange topspillere på hver position på banen, fortæller den unge offensivspiller. 

Det var som bekendt Newcastle, der slog kløerne i fantomgambieren i sommer for et OB-rekordbeløb, og mon ikke Eddie Howe og kompagni gnider sig i hænderne over Mintehs lovende takter. 

Minteh skal efter planen drage til det nordlige England for at tilslutte sig Newcastle til sommer.