Video : Tipsbladet
Generelle

Morten Hjulmand: Det her var det rigtige skridt

Morten Hjulmand glæder sig meget over, at han valgte Sporting CP i sommer.

Den danske midtbanespiller Morten Hjulmand var tirsdag i hopla for sin portugisiske klub Sporting CP, da han scorede et fuldstændigt fremragende mål plus en assist i derby-opgøret mod Benfica, som endte 2-2.

Derfor må man sige, at det kører rigtig godt for landsholdsspilleren, som i et interview med Betano slår fast, at han er rigtig tilfreds med skiftet fra Lecce i sommer til Lissabon-storklubben.

- Det var det rigtige skridt, og jeg er meget glad for at være her, lyder det fra ham.

Desuden peger han på, at hjemmebanen Alvalade er et meget specielt sted at spille, og at han føler sig hjemme, når han er der. Han peger endvidere på, at han havde et godt indtryk allerede før skiftet - men at det kun er blevet forstærket.

- Jeg vidste, hvor vigtig klubben er i Portugal og også i Europa, da Sporting har spillet Champions League og Europa League mange gange, siger han og fortsætter:

- Men det var efter at have set det første spil og efter at være ankommet her til Academia, at jeg forstod klubbens betydning i Portugal, lyder det fra Morten Hjulmand.

Rygterne om Morten Hjulmand tager dog til for tiden, og i et interview med Tipsbladet ved den seneste landsholdssamling, hvor han slog fast, at han ikke lægger så meget i dem, og at han har fokus på en lang sæson.

- Nu er der så mange rygter i international fodbold, at det er svært at finde hoved og hale i, så for at være ærlig er det ikke noget, jeg bruger tid på. Ellers kunne jeg ligge og spekulere i mange timer. Jeg bruger min dagligdag i Sporting på at optimere mig selv som spiller, fortalte Hjulmand.

I den portugisiske liga er Sporting CP på førstepladsen med ét point ned til Benfica, hvor de selv har en kamp mindre.