Generelle clbold.dk

Mysterie: Stortalent er sporløst forsvundet

Foto: Getty Images

Et af de største talenter i hollandsk fodbold er tilsyneladende gået under jorden.

Af clbold.dk

Mohamed Ihattaren kom tidligere på året på 14. pladsen på FourFourTwos rangering af 'de mest spændende teenagere i verden', men i skrivende stund går hollænderens karriere absolut ikke specielt godt. 

Den 19-årige angriber skiftede i sommer fra PSV Eindhoven til Juventus, hvorefter han blev udlejet til Sampdoria. Ihattaren har dog endnu ikke spillet ét eneste minut for Genova-klubben. Og nu er han så tilmed sporløst forsvundet, lyder det fra den italienske avis La Gazetta dello Sport

- Ihattaren, et spøgelse i Utrecht, og han ønsker aldrig aldrig at vende tilbage til Italien, lyder overskriften i La Gazzetta dello Sports artikel om Ihattarens besynderlige situation.

- Han er ejet af Juve, men blev lejet ud til Sampdoria i sommer. Han mødte op fem kilo overvægtig, og den 12. oktober vendte han så tilbage til Holland af famililære årsager, uden at have spillet ét eneste minut. Siden da har ingen hørt noget, skriver Milano-avisen. 

Sad på bænken mod Inter
La Gazzetta dello Sport skriver således, at Mohamed Ihattaren bogstaveligt talt er forsvundet, selvom den hollandske presse har forsøgt at opspore stortalentet. 

Ihattaren sad på bænken, da Sampdoria mødte Inter i Serie A i september, men siden den 12. oktober er der altså ingen i den italienske klub, der har hørt fra hollænderen.

Mohamed Ihattaren har den kontroversielle Mino Raiola som agent, men ifølge La Gazzetta dello Sport er der i Holland rygter om, at stortalentet ønsker en ny agent. I første omgang er der dog stadig ingen, der ved, hvor den Juventus-ejede angriber befinder sig henne i øjeblikket.