Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Nelsson efter danskerbrag: Vi har mange problemer

Foto: Getty Images

Victor Nelssons Galatasaray tabte for fjerde kamp i streg, og melodien spiller slet ikke i den tyrkiske storklub, der er placeret lige over nedrykningsstregen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Andreas Cornelius trak sig sejrsrigt ud af det tyrkiske danskerbrag mellem hans Trabzonspor og Victor Nelssons Galatasaray.

Galatasaray bragte sig ellers i front efter et kvarters spil, men kunne ikke holde til førerholdets pres i alle 90 minutter. Trabzonspor scorede to gange mod slutningen af kampen, hvilket danske Victor Nelsson bestemt ikke var tilfreds med:

- Vi har mange problemer. Vi scorer et mål, men så lukker vi også mål ind. Vi lukker absurde mål ind efter personlige fejl, siger Nelsson efter kampen ifølge spor.haber7.com.

Både Victor Nelsson og Andreas Cornelius spillede alle 90 minutter. Cornelius fik dog ikke udbygget sine 11 sæsonscoringer, da det istedet var holdkammeraterne Visca og Bakasetas, der stod for de to mål.

Med sejren fører Trabzonspor ligaen med ni point ned til den nærmeste forfølger, mens Galatasaray har tre point til nedrykningsstregen.