Generelle Victor Risager

Nicklas Bendtner overvejer at blive agent

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere landsholdsangriber overvejer at blive agent.

Af Victor Risager

Nicklas Bendtner har spillet sin sidste kamp som professionel fodboldspiller. I sidste uge meddelte den tidligere landsholdsstjerne således i tv-programmet “Bendtner og Philine” på Discovery+, at han har stoppet karrieren.

Nu skal Bendtner så finde ud af, hvad han skal nu. Og den 33-årige eks-angriber overvejer en ny rolle inden for fodboldverdenen: nemlig som agent. 

- Min tankegang er lige nu at tage manager-uddannelsen færdig og så prøve lidt kræfter med agentverdenen. Hvad kan man sige? En prøveperiode, for at se, om det er noget, man trives i.

- Jeg vil gerne træffe den rigtige beslutning og ramme rigtigt første gang i forhold til min fremtid, lyder det fra Nicklas Bendtner i det seneste afsnit af “Bendtner og Philine” på Discovery+.

Tidligere har Nicklas Bendtner også åbnet op for en fremtid som træner i den danske Superliga, og i foråret talte han varmt om muligheden for at blive træner. Her lød det blandt andet, at hans erfaring vil kunne hjælpe ham i et eventuelt trænerjob. Det kan du læse mere om ved at trykke her.

33-årige Nicklas Bendtner havde inden karrierestoppet i sidste uge ikke spillet en kamp eller været på kontrakt i en klub, siden han for halvandet år siden forlod FC København. I løbet af karrieren var han forbi Arsenal, Birmingham, Sunderland, Juventus, VfL Wolfsburg, Nottingham Forest, Rosenborg og FCK.