Generelle

Nordstrand-agent bekræfter udskudt frist

Groningen får en måned mere til at se Morten Nordstrand an, inden de træffer en beslutning om, hvorvidt de vil købe ham fri af FC København. Det bekræfter Morten Nordstrands agent, Frank Mathiesen.

Morten Nordstrand blev i sommer lejet ud fra FC København til Groningen med en option på et køb. Deadlinen for den option er nu udskudt for anden gang. Denne gang med en måned, så den nu løber frem til 1. april. Det bekræfter Nordstrands agent Frank Mathiesen overfor tipsbladet.dk.

- Groningens tankesæt går på, at Morten kun lige er kommet tilbage fra sin skade, og han har kun spillet tre kampe, efter han er kommet tilbage. Så de vil se ham nærmere an den næste tid, også fordi de skal have ny træner, og han skal selvfølgelig have muligheden for at vurdere, hvad han synes om Morten, siger Frank Mathiesen til tipsbladet.dk.

Morten Nordstrand er startet inde i de seneste tre kampe for Groningen, hvor han har scoret et enkelt mål og lavet to assists. Og den danske angriber må bare fokusere på sit fodboldspil, mens han tålmodigt venter på, hvad Groningen beslutter sig for.

- Morten og jeg kan ikke gøre andet end at afvente, hvad klubben gør, siger Frank Mathiesen.