Video : Tipsbladet
Generelle

Nu har de afregnet med Raul Albentosa

Vejle Boldklubs Raul Albentosa havde et udestående med sin tidligere klub i Rumænien, men det har man nu afregnet.

Raul Albentosa har gennem en lang karriere været på kontrakt i mange forskellige klubber.

De fleste af dem er i hjemlandet Spanien, men han har også været forbi Derby i England, og da karrieren skulle kickstartes i foråret 2021, prøvede han kræfter med rumænske FC Dinamo, inden han fandt sig til rette i Vejle.

Opholdet i FC Dinamo varede kun tre måneder for Raul Albentosa, der dog spillede en afgørende rolle i at sikre klubben overlevelse. Alt var dog ikke fryd og gammen, da spanieren forlod rumænsk fodbold med et økonomisk udestående.

Det har man nu fået klappet af.

- FC Dinamo har ringet til mig, og denne morgen [mandag, red.] modtog jeg mine penge. Jeg skrev under, og så afsluttede vi det. De vil gerne fjerne deres gæld og få styr på deres transferproblemer, siger Raul Albentosa til ProSport.

FC Dinamos ejer, Eugen Voicu, bekræfter også, at man har afregnet med Raul Albentosa og fire andre spillere, som man havde udeståender med.

- Jeg kan bekræfte, at vi i dag har lavet alle betalinger til spillerne, siger han ifølge ProSport.

Herfra skal FIFA rette henvendelse til de fem spillere, som skal godkende, at de har modtaget betaling. På den måde kan FC Dinamo få ophævet deres transferregulativer.

Raul Albentosa fortæller i øvrigt, at hans udestående ikke var noget stort beløb. Den spanske forsvarsspiller skrev et halvt år efter afskeden med FC Dinamo under med Vejle, hvor han har været i to et halvt år.

Den 34-årige centerforsvarer er gået ind i sit sidste kontraktår med Vejle, hvor han skal forsøge at spille klubben til succes i Superligaen.