Video : Tipsbladet
Generelle

Nu opkalder de babyer efter Oliver Sonne

Der er nu flere babyer i Peru, som hedder Oliver Sonne.

Siden Oliver Sonne meldte, at han fremover ville optræde for Perus landshold, er opmærksomheden for ham i det sydamerikanske land eksploderet fuldstændig. 

Der bliver skrevet stolpe og ned om ham, hans fodboldliv og hans privatliv. Efter hans flotte saksesparksmål mod Brøndby sidste mandag var der sågar folk fra Peru på Brøndby Stadion på plads for at se ham, omend de dog er bosat i Danmark til daglig. 

Han er altså populær derovre, og det måske største bevis er nu kommet. For nu bliver babyer også opkaldt efter ham. 

Således kan det nationale register for identifikation og civilstand i Peru, Reniec, melde, at to nyfødte babyer i landet er blevet registreret med navnet Oliver Sonne. 

Det kan man vist kalde at modtage folkets kærlighed...

Det er ellers ikke fordi, at Oliver Sonne har spillet den ene brandkamp efter den anden, når han har været afsted med Perus landshold. Det var først i marts, at han fik sin debut, og i alt er det blevet til to indhop.

Oliver Sonne er naturligvis ikke den eneste berømthed, som Perus beboerer opkalder deres børn efter. Af listen, som dækker perioden mellem 2012 til 2024, fremgår det, at 28.629 personer hedder Neymar. 2.011 hedder Messi og 713 hedder Cristiano Ronaldo.

20 børn har fået navnet Hulk, mens 22 er opkaldt efter Barbie. 

Oliver Sonne skal mandag aften i aktion for Silkeborg, når man møder FC Nordsjælland i mesterskabsspillet.