• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Nikolaj Kesting

Ny nedtur for Rooney: Politi dropper sag

Foto: Getty Images

Det kører ikke på skinner for den tidligere United-legende.

Af Nikolaj Kesting

Wayne Rooneys første job som træner, har ikke fået nogen let start. 

Lige nu har han kun ni førsteholdspillere i sin klub, Derby County, og to af dem er målmænd. Klubben er under transferrestriktioner på grund af en rod i regnskaberne i en periode fra 2016-2018, og må derfor kun skrive under med kontraktløse spillere. 

Og efter en bytur i lørdags, begyndte der at florere billeder af den tidligere spiller i byen, hvor han ses sammen med flere letpåklædte unge kvinder. 

De billeder meldte Rooney efterfølgende til politiet, da han påstod, at nogen prøvede at afpresse ham for penge, for ikke at offentliggøre billederne. Men den sag lukker polititiet nu uden at gøre mere ved den. Det skriver The Mirror.

En talsmand for Cheshire Police bekræfter, at betjentene er overbeviste om, at intet kriminelt har fundet sted. 

- Mandag den 26. juli modtog Cheshire Politi en anmeldelse vedrørende en mulig afpresning relateret til billeder, som kunne ses online. Politiet har snakket med den involverede person, og er af den overbevisning, at der ikke er begået en forbrydelse. Den involverede person har udtrykt, at vedkommende ikke ønsker at gøre mere ved sagen, siger talsmanden. 

Ifølge Daily Mail skulle Derby ikke være glad for de billeder, der altså er kommet frem efter i lørdags. En kilde til avisen siger, at der er 50-50 chance for, at Rooney beholder jobbet. 

Indtil videre har Wayne Rooney dog fortsat jobbet, hvor der fortsat er tvivl om hvilket hold Derby stiller med til sæsonpremieren i Championship den 7. august.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020