• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mikkel Fuhr Nielsen

Ny rolle i GFH - sådan skal jeg hjælpe Brøndby

Foto: SK Beveren

SK Beverens administrerende direktør, Antoine Gobin, får nu en rolle på tværs af Global Football Holdings klubber - herunder Brøndby IF.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Yousef Salech er blevet sendt til SK Beveren, mens Justin Che er røget afsted til ADO Den Haag.

Man har allerede set eksempler på samarbejdet mellem de klubber, som Globall Football Holding ejer. Men nu skal forbindelsen mellem dem styrkes yderligere.

Således indtræder SK Beverens administrerende direktør, Antoine Gobin, i en ny rolle i Global Football Holdings. Mere nøjagtigt hedder den Head of Business Operations.

- Målet er at øge samarbejdet mellem de forskellige klubber. I skal se det som en faciliterende rolle. Det spænder fra kommunikation til billetsalg over i fanoplevelser og sponsorater, siger Antoine Gobin til Het Nieuwsblad.

Udover Brøndby IF og SK Beveren ejer Global Football Holdings også klubber som blandt andre Augsburg i Tyskland, Real Salt Lake i USA, SD Alcorcon i Spanien og Estoril i Portugal.

Og det er her, at Antoine Gobin i sin nye rolle skal hjælpe med at styrke forbindelsen mellem dem. Franskmanden slår dog fast, at det ikke kommer til at betyde, at han stopper i sin funktion som administrerende direktør i SK Beveren.

Han får bare færre opgaver.

- Vi har fået Tom Van den Abbeele ind som sportsdirektør, hvilket gør, at jeg kan frigøre mig lidt fra den del. Derudover har vi i de seneste år fået flere dygtige folk ind, så jeg ikke længere behøves at være inde over samtlige beslutninger. Jeg er glad for, at klubben ikke længere har brug for mig hver dag, og at jeg derfor kan fokusere på det større billede, siger Antoine Gobin.

SK Beveren har de seneste år haft det svært i belgisk fodbold, hvor man frister en tilværelse i landets næstbedste række. Brøndby-lejesvenden Yousef Salech har dog fået en fin start med én fuldtræffer i sine første to ligakampe.