• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mads Bye Marboe

Overrasket over Jon Dahl: Vi bliver gode

Foto: Getty Images

Han kendte ikke meget til Jon Dahl Tomasson.

Af Mads Bye Marboe

Jon Dahl Tomasson har med fire sejre i sine første fire kampe fået en forrygende start i Blackburn.

Danskeren har taget over for Tony Mowbray, der forlod klubben efter fem år, mens profiler som Darragh Lenihan, Joe Rothwell og Ryan Nyambe forsvandt efter sidste sæson. Der var således visse usikkerheder i klubben, inden Jon Dahl kom til.

Han har imidlertid taget spillerne med storm, og Lewis Travis er overrasket, hvor godt man er kommet fra start. Det siger han til Lancs Live.

- I slutningen af sidste sæson så det ikke godt ud med spillere, der forlod os på frie transfers. Det var usikkert. Vi vidste ikke, hvad den nye manager ville komme med, og jeg kendte ikke meget til ham. Men efter første uge tænkte alle: "Vi kommer til at blive gode."

Travis sætter også ord på, hvordan det er at have Jon Dahl som træner.

- Hvis jeg skulle beskrive ham, ville jeg sige, at han er meget intens - både med og uden bolden. Alle er skarpe, selvom der ikke var en masse løb uden bold i pre-season. Vi er fodboldspillere, og vi vil spille med bolden.

- Jeg tror, det hjælper. Tidligere kunne man måske falde lidt hen til møder, hvis du var træt. Nu ved man aldrig, om han stiller dig et spørgsmål, så alle er fokuserede, og det er godt.

Blackburn fører Championship efter tre spillerunder.