Generelle Mads Bye Marboe

Pessimistisk Hillerød-boss: 2. division kræver en helt anden model

Foto: Getty Images

Jackie Rasmussen, sportsdirektør i Hillerød, har svært ved at se, hvordan det skal lykkes at afslutte sæsonens 2. division.

Af Mads Bye Marboe

Det vil kræve en helt anden model end den, der bliver brugt i Superligaen og NordicBet Ligaen, hvis 2. division skal spilles færdig, vurderer Jackie Rasmussen, sportsdirektør i Hillerød, over for sn.dk.

Torsdag blev der givet tilladelse, at professionel idræt atter kunne begynde uden tilskuere, hvorfor der kom styr på den bedste og næstbedste række. Men afviklingen af den resterende del af sæsonen i 2. division er der ikke kommet en løsning på, og pessimismen begynder at sprede sig i rækken.

Læs også:FCN vil blive i Farum: Man kan altid lave konspirationsteorier

Eksempelvis hos Jackie Rasmussen, der mandag skal deltage i et virtuelt møde med resten af 2. divisionsklubberne.

På grund af de mange forskellige setups i rækken vil det kræve, at man går anderledes til værks end i Superligaen og NordicBet Ligaen, og Rasmussen kan ikke umiddelbart se, hvordan det skal kunne lade sig gøre.

Læs også:Solbakken tager gerne en straffesparkskonkurrence mod Celtic

- Det vil være en udfordring, som jeg ser det. Jeg tror godt på, at vi kan afskærme spillerne på et godt niveau, men det vil selvfølgelig være med en helt anden model end den, der skal bruges i Superligaen og i 1. division. Men vi hiver ikke bare en kvart million kroner op af lommen for at teste vores spillere. Det har jeg svært ved at se ske. Jeg skal nok lige ringe til formand John Franzen først, siger han grinende til sn.dk.

I Hillerød er spillerne amatører. Omvendt har eksempelvis FC Helsingør fuldtidsprofessionelle spillere.

Læs også:Ekstatisk FCN-keeper efter endnu en sejr: Det er helt fantastisk

Læs også:Bryan Oviedo: FCK skal kunne klare at spille i tre turneringer

Læs også:Superliga-klub hjælper lokalt hospital: De kan bruge vores lokaler