• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Pogba: Jeg drømmer om at skifte til denne klub

Foto: Getty Images

Paul Pogba har nu slået fast, at han drømmer om at spille for Real Madrid.

Af Lars Gram-Hanssen

Paul Pogba opholder sig i disse dage i den franske landsholdstrup, og her har Manchester United-stjernen afsløret, at han drømmer om at skifte til Real Madrid. 

Pogba blev sidste sommer rygtet til den spanske storklub, men Manchester United valgte på det tidspunkt at blokere transferen.

- Zidanes interesse? Der har været talt meget om det. Men ja, det er klart, at alle fodboldspillere ønsker at spille for Real Madrid. Det kan ses som en drøm. Jeg vil ikke benægte, at det ville være en drøm for mig at spille der en dag, lød det ifølge Diario AS fra Pogba.

Pogba huskede dog også at komme med en obligatorisk bemærkning om, at han også er glad for sin nuværende klub.

- Som jeg har sagt, så er jeg i Manchester United nu, og jeg elsker min klub. Jeg vil gøre alt for at sikre, at holdet slutter der, hvor det fortjener at slutte. 

Kontraktudløb inden længe
Paul Pogba skiftede i 2016 til Manchester United fra Juventus i en handel, der gjorde franskmanden til verdens på det tidspunkt dyreste spiller. Pogba underskrev dengang en fem-årig kontrakt, og har dermed kontraktudløb i 2021. Manchester United har dog en option på at forlænge kontrakten til 2022. 

Uanset hvad må det forventes, at Manchester United sælger den 27-årige Pogba næste år, hvis franskmanden afviser at forlænge sin kontrakt. Alternativet er således at miste stjernen på en fri transfer i 2022.

Tidligere på ugen kom det frem, at Juventus i det forgangne vindue ville have hentet Paul Pogba tilbage, hvis det ikke havde været for coronapandemien.