Video : Tipsbladet
Generelle

Pokal-chok: OB sendt ud af 1. divisions bundprop

OB er færdige i pokaltunering efter et nederlag til Nykøbing FC i en straffesparkskonkurrence.

Sidste år overraskede Nykøbing FC alt og alle og bankede FC København ud af pokalturneringen.

Igen i år står 1. divisions aktuelle bundprop for en overraskelse.

Onsdag aften sendte Nykøbing FC nemlig sidste sæsons pokalfinalister fra OB ud af pokalturneringen efter en straffesparkskonkurrence. 

OB stillede med et hold bestående af flere normale startere som Martin Hansen, Bjørn Pausen, Aron Thrandarson og Jakob Breum, mens der også var fundet plads til debutanten Alasana Manneh samt unge Gustav Grubbe og Charly Nouck fra start.

Undervejs kom flere profiler ind som Issam Jebali og Mads Frøkjær ind, men de kunne i lang tid ikke få hul på Nykøbing FC’s forsvar.

I stedet var det Nykøbing, der scorede kampens første mål efter 105 minutters spil. Her modtog Ahmed Hassan bolden i OB-feltet, inden han driblede ud af feltet og lidt længere væk, inden han med et fantastisk spark krøllede bolden op i modsatte hjørne. Et flot, flot mål.

Se Ahmed Hassans mål i videoafspilleren øverst i artiklen. 

Herefter pressede OB på for en udligning, og i den forbindelse sendte man Ayo Okosun på banen. Det var en god idé, for han skulle ikke bruge mange minutter på banen, før han headede udligningen i mål.

Så måtte holdene ud i en straffesparkskonkurrence. Her triumferede Nykøbing FC, efter at både Frøkjær, Armin Gigovic og Jebali brændte for OB, mens Nykøbing scorede på tre ud af fire spark. 

Nykøbing FC havde blot vundet en kamp i denne sæson før onsdagens kamp mod OB, og det var i pokalens første runde. I 1. division er de uden sejr efter otte runder.