• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Mathias Høj Jensen

Portugisisk stjerne: Sov med min mor som 17-årig

Foto: Getty Images

Begrebet 'mors dreng' passer meget godt til 38-årige Pepe, der i sine unge år brugte mange år på at forlade sine forældres seng om natten.

Af Mathias Høj Jensen

Pepe var sen til at forlade sin mor om natten for at sove i sin egen seng.

Det fortæller han i et interview med Tribuna Expresso.

Den portugisiske forsvarsstjerne er kendt for sit hård spil på grønsværen, men den samme hårdhed havde han ikke udenfor banen i sin ungdom. Her sov han sammen med sin mor langt op gennem teenage-årene.

- Indtil jeg var 17 sov jeg med min mor, så forestil dig, hvordan det var. Hør, jeg var allerede stor, og jeg sov med mine forældre, så jeg forestiller mig, at min far ikke kunne lide at have mig der, siger Pepe.

- Det er sjovt. Den anden dag snakkede jeg med min mor, og hun fortalte mig, at jeg virkelig godt kunne lide at køre min hånd gennem hendes hår og tage fat i det. Og jeg fortalte hende, at jeg måske allerede vidste, at jeg en dag ofte ville være rigtig meget væk fra hende.

I dag er Pepe 38 år og spiller i FC Porto. Han kom til klubben i januar 2019 efter et ophold i den tyrkiske klub Besiktas.

Mest af alt er midtstopperen kendt for sin tilværelse i Real Madrid, hvor han spillede fra 2007 til 2017, ligesom han også har spillet mere end 110 landskampe for Portugal.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus