• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Brian Priske er fast mand i den belgiske topklub Club Brugge men føler sig langt fra landsholdet.

Af Torsten Kjems Hansen

Landstræner Morten Olsen havde forud for onsdagens landskamp mod Tjekkiet givet udtryk for, at Leon Andreasen kunne komme på tale som højre back. Men da Fulhamspilleren siden meldte afbud, blev Brøndbys 19-årige Anders Randrup i stedet udtaget.

I Belgien spiller Brian Priske som fast mand hos Club Brugge, der i øjeblikket er nummer to i ligaen. Men den 30-årige højre back har ingen anelse om, hvor langt han er fra landsholdet, hvor han sidst optrådte i EM-kvalifikationskampen mod Nordirland i november 2007.

- Jeg har ikke hørt noget fra Morten Olsen, og jeg ønsker egentlig ikke at sige så meget om det. Jeg tror, det er tydeligt, hvordan jeg har det med ikke at være udtaget til landsholdet, og det ser ud til, at vejen til holdet er lang for mig, siger Brian Priske til tipsbladet.dk

- Jeg har før været ærlig omkring min landsholdssituation, og det kom der kun ris til egen røv ud af. Derfor vælger jeg ikke at sige noget. Jeg har stor respekt for Morten Olsen og hans måde at gøre tingene på, og jeg må bare regne med, at han er klar over, hvad jeg står for.

Brian Priske er den spiller i Club Brugge, der er noteret for flest kampe i denne sæson, men selv om stampladsen ikke er godt nok til en plads blandt Morten Olsens udvalgte, har højrebacken ikke opgivet at vende tilbage i rødt og hvidt.

- Jeg vil meget gerne spille på landsholdet. Jeg har haft rigtigt gode oplevelser på holdet, og ambitionerne er der bestemt stadig. Nu er der tale om en venskabskamp, hvor landstræneren selv har givet udtryk for, at kampen er en mulighed for at se nye folk an. Men jeg har ingen anelse om, hvor jeg står henne i forhold til landsholdet. Jeg er ikke klar over, om Morten Olsen har været nede og se mig for nylig, for jeg har ikke hørt en lyd fra ham.

Brian Priske har indtil videre spillet 24 landskampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus