• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 clbold.dk

PSG bekræfter: Kylian Mbappé vil til Real Madrid

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germains sportsdirektør har nu bekræftet, at Kylian Mbappé ønsker at forlade den franske klub. Ifølge sportsdirektøren er Real Madrids bud dog ikke højt nok.

Af clbold.dk

Flere fremtrædende medier reporterede tirsdag, at Real Madrid har budt 1,2 milliarder kroner for Kylian Mbappé, og onsdag har Paris Saint-Germains sportsdirektør så reageret på den opsigtsvækkende udvikling. 

I et interview med det franske medie RMC Sport slår Leonardo således fast, at Paris Saint-Germains intention stadig er at forlænge med Kylian Mbappé. Parisernes sportsdirektør forklarer således, at man har præsenteret Mbappé for to kontrakttilbud.

- Vi ønsker at bevise overfor ham, at han er en vigtig spiller, som er en central del af vores projekt, men ikke større end vores projekt. Når man ser på Real Madrids fremgang, så ser det ud til, at deres strategi er at få os til at sige nej, så de kan vise, at de har gjort alt, således at de kan få ham gratis om et år, lyder det således fra Leonardo.

Vil have flere penge
I interviewet bekræfter Leonardo samtidig, at Paris Saint-Germain har afvist Real Madrids bud.

- Men vi holder ikke nogen tilbage. Hvis der er nogen, der vil væk, og vores krav bliver imødekommet, så vil vi se på det. Men vi har skabt en drøm med vores spillere denne sommer, og vi vil ikke lade nogen ødelægge den drøm. Vi anser buddet fra at være langt fra den værdi, som Kylian har i dag. En del af dette beløb vil også ryge videre til Monaco, og vores vurdering er, at buddet ikke er tilstrækkeligt, lyder det således fra Leonardo. 

I interviewet bekræfter Leonardo, at buddet fra Real Madrid lyder på omtrent 1,2 milliarder kroner, omend brasilianeren ikke vil bekræfte det præcise beløb. Leonardo slår i interviewet fast, at Paris Saint-Germain 'ikke bryder sig om' Real Madrids måde at forhandle. 

Bekræfter Mbappés exit-ønske
I interviewet bekræfter Leonardo dog, at Kylian Mbappé ønsker at forlade Paris Saint-Germain.

- Kylian Mbappé ønsker at skifte, det virker rimeligt tydeligt i mine øjne. Hvis Real Madrid kommer med et bud, så virker det tydeligt for mig... alle bør kunne sætte sig ind i min holdning. Vi kan ikke ændre vores planer i transfervinduets sidste uge. Hvis han vil væk, så kan vi ikke holde ham tilbage. Men det bliver på vores vilkår.

- Vi har talt meget med Kylian, og han har altid sagt det samme til os. Kylian har altid lovet os, at han ikke vil forlade klubben på en fri transfer. Det er det, han altid har lovet os. 

I interviewet slår Leonardo fast, at Paris Saint-Germain ikke kommer til at sælge Kylian Mbappé for et lavere beløb end den pris, man selv betalte Monaco for angriberen i 2017. Pariserne betalte dengang 180 millioner euro, svarende til 1,338 milliarder kroner. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020