• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Jakob Poulsen var fast mand i det første halve år i Heerenveen, men siden røg han af holdet. Nu vender det måske igen.

Af SAXoPRESS

Jakob Poulsen blev solgt til Heerenveen i januar 2006 efter en række gode præstationer på Esbjergs hold. Esbjerg mistede i øvrigt tre profiler i Jan Kristiansen, Hans Henrik Andreasen og Jakob Poulsen.

Jakob Poulsen søgte nye udfordringer i Holland, hvor han valgte Jon Dahl Tomassons tidligere klub, Heerenveen. I starten gik det godt for 22-årige Poulsen, men siden har han tilbragt en del tid på bænken.

"Det er begyndt at gå bedre nu, hvor jeg har fået lidt spilletid i de sidste fem-seks kampe. Min træner er gået over til noget i retning af 4-4-2, så jeg har fået spilletid som højre back og på højre midtbane. Træneren er stadig ikke min kop te. Træningen er fin nok, men han kommer ikke med så mange kreative ting. Vi var for eksempel bagud med 0-1 mod Vitesse og han gav bare en dundertale i stedet for, at komme med kreative løsninger. Omvendt så har han været tilfreds med min udvikling og han ser mig tættere på startopstillingen end længe. Nu håber jeg bare at det snart udmønter sig i fast spilletid," siger Jakob Poulsen.

Trænerens øgede tillid til Poulsen skal blandt andet ses i lyset af, at holdet er plaget af skader i øjeblikket. Blandt andet på højre kant, hvor træneren dog har valgt at give chancen til en Poulsen-konkurrent. Modgangen i Holland har modnet Jakob Poulsen, der dog ikke vil sidde på bænken i flere år.

"Jeg var jo fast mand i det første halve år og kan ikke blive ved med at sidde på bænken. Det er pisse irriterende at man ikke spiller hver weekend. Jeg prøvede det også et halvt års tid i Esbjerg, hvor Ove Pedersen brugte Barslund på min plads. Hernede er det lidt nemmere at acceptere med så gode spillere, selv om jeg synes jeg er god nok til både højre back og højre midtbane. Men det hjælper ikke at tude, jeg skal bare kæmpe," siger Poulsen.

Et klubskifte er ikke aktuelt i øjeblikket, men vinterpausen skal bruges til at evaluere på situationen.

"Det går i den rigtige retning lige nu med indhop i kampene, og hvis kurven fortsætter, så starter jeg snart inde på holdet," fortæller en optimistisk Poulsen, der kun har læst om den påståede interesse fra OB.

Superliga

Mere Superliga

Fokus