• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Råder Rangnick: Disse tre United-stjerner skal ud

Foto: Getty Images

Tre af de faste startere i Manchester United bør blive losset ud på bænken, når Ralf Rangnick ankommer til Old Trafford i næste uge. Sådan lyder det nu fra den tidligere Chelsea-spiller Tony Cascarino.

Af Lars Gram-Hanssen

Ralf Rangnick forventes at blive ansat som ny Manchester United-cheftræner, og dermed venter der tyskeren lidt af en udfordring med at få det bedste ud af storklubbens underpræsterende stjerner. 

Og ifølge talkSPORT-eksperten Tony Cascarino bør Rangnick i første omgang sende et signal til Manchester United-truppen ved at vrage et par stjerner. 

- Jeg har læst om Rangnick, om hvordan han kræver 18 timers-arbejdsdage fra sin stab. Han har nok allerede set 20 kampe. Og hvis han har set 20 af Manchester Uniteds kampe i den her sæson, så kommer han til vrage spillere, lyder det således fra Cascarino.

- Der vil være spillere, der lige nu tænker: 'Jeg kommer ikke til at spille i næste uge.' Nogle gange er du nødt til at vrage folk. Det er ikke altid det mest populære at gøre, men som træner er du nødt til at tage visse beslutninger. 

- Det handler om ikke at fortsætte med at bruge spillere bare for at være loyal. Nogle gange er du nødt til at vrage spillere for holdets bedste. Jeg følte, at beslutningen om at vrage Bruno Fernandes i den grad var oppe over [Fernandes blev bænket af Michael Carrick mod Villareal, red.]. 

- Han har bare ikke spillet på det niveau, vi ved han kan spille på. Men der er også andre, han er ikke den eneste. Aaron Wan-Bissaka hører også til i den gruppe. Og Harry Maguire gør helt sikkert også. Toptrænerne vrager dig. Hvis du ikke leverer som forventet, så ryger du ud. Især i en kæmpe klub. Hvis du ikke leverer, så ryger du ud. 

Ralf Rangnick er ikke på sidelinien, når Manchester United søndag møder Chelsea, men tyskeren forventes at få debut i næste uges hjemmekamp mod Arsenal. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020