• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle clbold.dk

De fem bedste bud på EM-slutrundens topscorer

Foto: Getty Images

En række af planetens målfarligste spillere kommer til at optræde under EM - men hvem ender som turneringens topscorer? Vi har her rangeret de fem største favoritter.

Af clbold.dk

Zlatan Ibrahimovic når ikke at blive klar, men sommerens EM-slutrunde kommer stadig til at byde på nogle af planetens mest profilerede målscorere. 

Bombere som Robert Lewandowski, Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappé, Harry Kane, Romelu Lukaku, Karim Benzema, Memphis Depay og Ciro Immobile er således alle udtaget, og dermed bliver der utvivlsomt hård kamp om prisen som EM-topscorer. 

Men hvem har de bedste chancer for at blive topscorer til EM? Vi rangerer her de fem bedste bud.

5. KARIM BENZEMA (FRANKRIG)
Real Madrid-stjernen er en lidt ubekendt faktor forud for EM, idet han har været udelukket fra det franske landshold siden 2015. Didier Deschamps har endelig tilgivet Benzema, men er det ensbetydende med, at Real Madrid-angriberen starter inde for Frankrig? 

Det vil umiddelbart give rigtig god mening at lade Benzema starte inde, for franskmanden har scoret 30 mål for Real Madrid i denne sæson. Samtidig er Frankrig favorit til at vinde EM, og derfor må Benzema også nævnes som et oplagt bud på en EM-topscorer.

4. CRISTIANO RONALDO (PORTUGAL)
Den 36-årige superstjerne har scoret 103 mål i landsholdstrøjen, mens det i denne sæson blev til 36 fuldtræffere for Juventus.

Cristiano Ronaldo er stadig en af Europas målfarligste spillere, og Juventus-stjernen spiller på et stjernespækket portugisisk hold, hvor folk som Bruno Fernandes og Bernardo Silva kan sætte ham i scene.

3. KYLIAN MBAPPÉ (FRANKRIG)
Den 22-årige franskmand scorede 42 mål i 47 kampe for Paris Saint-Germain i den forgangne sæson, og sænkede blandt andet Barcelona og Bayern München i Champions League. 

Frankrig er endt i en relativt svær gruppe, med Portugal, Tyskland og Ungarn, hvilket umiddelbart gør chancerne for at blive EM-topscorer lidt mindre for Mbappé. På grund af kvaliteten af de spillere, som Mbappé har omkring sig, må den unge superstjerne dog stadig betegnes som en af favoritterne til at blive slutrundens målkonge.

2. ROMELU LUKAKU (BELGIEN)
Lukaku nettede 30 gange for Inter i den forgangne sæson, og Christian Eriksens klubkammerat har samtidig en fortrinlig statistik på landsholdet, hvor han har scoret 59 mål i 91 kampe. 

Belgien møder Finland, Rusland og Danmark i gruppespillet, og det vil være mærkeligt, hvis ikke Lukaku får nettet en del gange allerede i gruppespillet. Belgien anses samtidig som et hold, der kan gå hele vejen, og på den baggrund må Romelu Lukaku siges at være et oplagt på slutrundens topscorer.

1. HARRY KANE (ENGLAND)
Kane endte som VM-topscorer for tre år siden, og den engelske landsholdskaptajn må også siges at være favorit til at blive topscorer til EM, hvor England er i gruppe med Skotland, Tjekkiet og Kroatien. 

33 mål leverede Harry Kane for Tottenham i den forgangne sæson, og også på landsholdet har den engelske stjerne en glimrende statistik. Kane har således nettet 34 gange i 53 landskampe. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020