Foto: Getty Images
Generelle

Raser over tidligere Superliga-angribers grådighed

Den tidligere Superliga-angriber Adrian Petre har fremtiden på plads, men valget af klub behager bestemt ikke visse personer i rumænsk fodbold.

Den tidligere Esbjerg fB-angriber Adrian Petre har efter flere måneder som klubløs endelig fået fremtiden på plads.

Han har skrevet under på en kontrakt med FC Hermannstadt i hjemlandet, hvilket betyder, at han afviste hans tidligere klub UTA, som også havde givet ham et kontrakttilbud.

- Han fik en kontrakt her [i UTA, red.], hvor han efter to måneder ville få en lønforhøjelse. Lønnen steg ikke bare med 500 euro (3.700 danske kroner, red.), den steg rigtig meget, og den kunne blive endnu større senere, siger UTA's cheftræner Mircea Rednic ifølge Oradesibiu og tilføjer.

- Han accepterede ikke, og tog til en anden klub, som måske gav ham lidt mere i løn. Han ville have sikkerhed i sin løn, og her tilbød vi ham en præstationsbaseret kontrakt.

Mircea Rednic er særlig arrig over, at Adrian Petre valgte en kontrakt andetsteds istedet for at følge sit hjerte og skifte retur til barndomsklubben UTA, som har base i den by, hvor den tidligere Esbjerg-angriber er født og opvokset.

- Du er kun fra Arada, når du får penge? Jeg ønsker, at de spillere som kommer hertil tjener penge gennem resultater. En løn mellem 5000 og 7000 er rigtig god her, siger Mircea Rednic, som også fortæller, at Petres løn i UTA ville blive endnu større gennem bonusser ved scorede mål og assister.

25-årige Adrian Petre har været klubløs siden februar, hvor han tog afsked med græske APO Levadiakos. To gange tidligere i sin karriere har han spillet for UTA, mens han i Danmark tilbragte knap tre sæsoner i Esbjerg fB fra 2017 til 2020, hvor han noterede sig for 29 scoringer.

Foruden et lejeophold i italienske Cosenza har Adrian Petre brugt de seneste sæsoner i hjemlandet hos flere forskellige klubber. Nu skal han fremover score mål for Hermannstadt i den bedste rumænske række.