• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

AGF's tredjemålmand Jesper Rask fik en god modtagelse fra sine holdkammerater, da han kom på banen mod OB i pokalturneringen. Det gav ham en ro, som han vil tage med til FCM-kampen.

Af Kim Michelsen

Jesper Rask var aldeles ukendt for de fleste, inden han indtog Fionia Park og fik sin førsteholdsdebut for AGF i pokalturneringen.

- Hyldgaard blev skadet af to omgange, og anden gang kunne jeg godt se, at den var gal, og at jeg skulle ind i målet. Holdkammeraterne tog godt imod mig, og sagde "bare tag det roligt og gør det, vi ved, at du kan." Da jeg så kom ind, havde jeg fuldstændig ro på og var slet ikke nervøs, siger Jesper Rask til tipsbladet.dk.

Morten Hyldgaard er i forvejen kun reserve for den normale førstemålmand Steffen Rasmussen, der fortsat er ude med en fingerskade, så AGF måtte altså ty til tredjemålmanden i Jesper Rask.

Rask blev passeret til allersidst i kampen, så resultatet blev 1-0 til OB.

- Det var ærgerligt, at vi tabte, men jeg kom ind og fik en god debut, og det giver noget erfaring. Det var en god oplevelse, evaluerer den 20-årige Rask selv på kampen.

Næste gang møder AGF FC Midtjylland i SAS Ligaen, og da Morten Hyldgaard står over for 14 dages pause, ligger det igen til Jesper Rask at passe buret i weekenden.

- Vi er ikke helt sikre på, om Steffen bliver klar, men hvis han ikke gør, så bliver det mig, og så vil jeg da gøre mit bedste. Jeg får sikkert nok at lave, da FCM er offensive og stærke i omstillingsspillet.

Jesper Rasks kontrakt med AGF udløber om halvandet år, og han ved ikke, om han derefter fortsat er at finde i klubben. Men måske kan en fin præstation mod FC Midtjylland hjælpe med til at skaffe en kontraktforlængelse.

- Det er svært at spå om fremtiden. Jeg træner bare hårdt og gør det så godt, som jeg kan, siger Jesper Rask.

Superliga

Mere Superliga

Fokus