• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Generelle Victor Risager

Rasmus Højlund til verdens rigeste fodboldklub?

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Rygterne om Rasmus Højlunds fremtid fortsætter med at florere - og nu sættes den unge dansker i forbindelse med et skifte til Premier League.

Af Victor Risager

Newcastle bliver kaldt verdens rigeste fodboldklub, efter at klubben i efteråret blev overtaget af et saudisk konsortium, og nu kan nogle af klubbens mange, mange millioner angiveligt blive brugt på en dansker.

Rasmus Højlund er nemlig en spiller, som Newcastle har holdt øje med.

Det skriver det normalt velinformerede medie The Athletic.

The Athletic understreger imidlertid, at det endnu ikke er sikkert, om Newcastle også vil forsøge at købe 19-årige Rasmus Højlund. Man har dog holdt øje med den danske angribers imponerende præstationer for Sturm Graz, lyder det.

Newcastle har også kig på en masse andre angribernavne, skrives der desuden, og det gælder blandt andet Luis Muriel fra Atalanta og Bamba Dieng fra Marseille.

Rasmus Højlund skiftede FC København ud med Sturm Graz i foråret og har siden været igennem en eksplosiv udvikling og har scoret 10 mål i 18 kampe for østrigerne. Det gør ham transferaktuel, og klubber som Club Brugge og Sampdoria - og nu Newcastle - meldes interesserede. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.